Hypotheek oversluiten

Lagere maandlasten en/of soepelere hypotheekvoorwaarden, wie wil dat nou niet? Maar vaak zit je aan je huidige hypotheek vast. Toch zijn er veel mogelijkheden om over te stappen naar een andere hypotheek. Oversluiten heet dat. Reham Hypotheken laat je graag zien of dit voor jou binnen handbereik ligt.

Kosten & voordelen
Overstappen naar een andere hypotheek kan je namelijk geld opleveren, maar het kost ook geld. Soms moet je een vergoeding betalen aan je huidige geldverstrekker voor de rente die ze mislopen. En je kunt met notaris-, taxatie- en afsluitkosten te maken krijgen. Wij rekenen uit of die kosten opwegen tegen het voordeel dat je uiteindelijk hebt van je nieuwe hypotheek.

Meer kans
Loopt je rentevast-periode bijna af? Ben je meer gaan verdienen? Is je huis meer waard geworden? Of ga je verbouwen? Dan is de kans groter dat oversluiten voor jou interessant is. Maar zijn deze situaties niet op jou van toepassing, kom dan evengoed eens bij ons langs. Ook dan is er een kans dat oversluiten voor jou interessant is.

Ja, ik wil een afspraak / gratis oriëntatiegesprek

Vul hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen.