Het verhaal van Denny Snel

Denny Snel en zijn vrouw Rebecca wonen samen met hun twee kinderen in Terneuzen. In 2020 kochten én verkochten zij hun huis via Reham. Daarnaast maakten zij gebruik van de service van Reham Hypotheken. Denny vertelt er meer over. 

“Bij de aankoop van ons nieuwe huis hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van Reham Hypotheken. Dat was nogal een stap; we zijn nogal honkvast en dus was het oversluiten van onze hypotheek niet vanzelfsprekend voor ons. Maar omdat het bij je hypotheek toch om best wat centen gaat was ik benieuwd wat ze bij Reham Hypotheken voor ons konden betekenen. Ze geven onafhankelijk advies dus ik wilde graag horen wat ze te vertellen hadden.  

Goed gevoel

Bij het eerste contact met Reham Hypotheken kregen wij meteen een goed gevoel. We werden goed geadviseerd. We hebben uiteindelijk onze levensverzekering en onze nieuwe hypotheek overgesloten naar aanleiding van het advies van Reham Hypotheken.  

Je bent geen nummer

Wat we fijn vonden aan deze samenwerking is dat ze ook werken buiten de 9-17u kantoortijden. Om even een voorbeeld te geven van hun service: ik was aan het werk en werd om 6:45u 's morgens gebeld met het nieuws dat onze hypotheek was goedgekeurd. Op dat moment waren we al lang aan het wachten op de goedkeuring van de hypotheekverstrekker en zulk nieuws wil je dan zo snel mogelijk horen! Dat ze speciaal zo vroeg op de dag dit goede nieuws doorgeven geeft voor mij aan dat ze de moeite en tijd nemen om jou zo snel mogelijk van dienst te zijn. Dat geeft een heel goed gevoel! Je kunt op ze rekenen als klant: je bent geen nummer.” 

Benieuwd of een hypotheek afsluiten bij Reham Hypotheken voor jou aantrekkelijk is?

Neem dan nu contact op!