Het verhaal van Ermano en Marieke

Ermano en Marieke hebben hun droomhuis gekocht met de hulp van Reham Hypotheken. Hierbij zijn alle voor- en nadelen op een rijtje gezet voor hen. Ze bevelen Reham Hypotheken van harte aan vanwege de persoonlijke aanpak en de prijs/kwaliteit-verhouding!  

“We zijn bij Reham Hypotheken terecht gekomen via onze makelaar. Hij wist dat Reham Hypotheken op dat moment werd opgezet. We hebben een afspraak gemaakt met Jeroen, zodat hij kon uitzoeken wat voor ons de beste optie was. We vroegen ons namelijk af of het beter was om onze huidige hypotheek over te zetten of een nieuwe hypotheek af te sluiten. Jeroen heeft dit perfect in kaart gebracht voor ons!  

Wanneer je beide werkt en kinderen hebt is het lastig om afspraken in te plannen buiten werktijd, de flexibiliteit van Reham Hypotheken was daarom enorm fijn. De afspraken konden gewoon ‘s avonds plaatsvinden aan de keukentafel met een bakje koffie erbij. Jeroen nam de tijd om onze behoeftes, verwachtingen en eisen in kaart te brengen en dit allemaal in een relaxte sfeer. Er werd goed rekening gehouden met onze gezinssituatie, zodat we comfortabel konden blijven leven. Hij dacht met ons mee op een creatieve en ‘out of the box’ manier. Jeroen heeft vervolgens alles grondig uitgezocht en de opties duidelijk weergegeven door middel van beeldmateriaal op zijn computer. Hij heeft hierbij alle voor- en nadelen afgewogen en een duidelijke uitleg gegeven.   

Alles is voor ons verzorgd

Jeroen biedt puur maatwerk. Hij heeft ons niet alleen geholpen met het afsluiten van onze hypotheek, maar heeft daarnaast met ons meegekeken naar de verzekeringen en de aankoopprocedure. Hij keek mee naar wat we nodig hadden en gaf tips over bijvoorbeeld vaklui uit de regio. We durven daarmee dus wel te stellen dat hij alles uit handen heeft genomen voor ons! Hij heeft alle aanvragen voor ons verzorgd en netjes op papier gezet met een duidelijke uitleg erbij. Wanneer wij vragen hadden of iets van de notaris kregen wat we niet begrepen konden we het via een appje bij hem voorleggen; een makkelijke laagdrempelige manier. Hij nam ook regelmatig contact op met ons om te vragen hoe bepaalde zaken ervoor stonden.   

De prijs meer dan waard

Het persoonlijke contact in combinatie met de kostprijs was enorm waardevol voor ons. Voor alle uren die Jeroen erin heeft gestoken was hij de prijs meer dan waard. Het is een wereld waar wij niet bekend in zijn en het is dan enorm fijn om iemand te hebben die eerlijk tegen je is en die je vertrouwt. Een huis kopen is een grote stap en het is dan fijn om te weten dat iemand aan jouw kant staat en meekijkt naar jouw belangen.   

Betrouwbaar en persoonlijk

Wij zouden Reham Hypotheken zeker aanbevelen vanwege hun betrouwbaarheid en persoonlijke aanpak, ze bieden jou persoonlijke begeleiding van A tot Z. Ze zijn enorm flexibel en denken met je mee. Jouw belangen staan voorop voor de juiste prijs en kwaliteit, en op een professionele manier!” 

Benieuwd of Reham Hypotheken de juiste adviseur is voor jou?

Neem dan snel contact met ons op!